Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@11:59:37 GMT

کلاهبرداری صد میلیونی در قالب همسریابی!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۴۱۰۷

رئیس پلیس فتا بوشهر از کلاهبرداری صد میلیونی در پوشش سایت همسریابی جعلی خبر داد. ناطقان: سرهنگ مهدی قاسمی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: جوانی به پلیس فتا مراجعه و اعلام داشت برای انتخاب گزینه مناسب برای انتخاب همسر آینده ام به یک سایت همسریابی مراجعه و پس از دریافت مشخصات و تصویری از یک خانم به عنوان گزینه پیشنهادی ازدواج و برای آشنایی بیشتراز طرف مدیر سایت برای عضویت اصلی به یک لینک درگاه اینترنتی بانکی هدایت شدم تا حق عضویت را پرداخت نمایم که به محض کلیک کردن بر لینک دریافتی و وارد کردن مشخصات حسابم، متوجه شدم بجای حق عضویت صد هزارتومانی، مبلغ صدمیلیون ریال از حسابم برداشت شده و مدیر سایت هم دیگر پاسخگوی من نبوده و متوجه شدم که قربانی کلاهبرداری شده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس پلیس فتا بوشهر افزود: با پی جویی ویژه کارشناسان پلیس فتا استان مشخص گردید که مدیر سایت از یک شماره حساب اجاره ای استفاده نموده که در مراحل بعدی نیز هویت صاحب کارت و حساب بانکی و همچنین ایجاد کننده و گرداننده سایت که ساکن یکی از استانهای مرکزی کشور بود شناسایی شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: در اقدامات تکمیلی، سرمایه از دست رفته شاکی با هماهنگی مقام قضایی به حساب شاکی بازگردانده شده و با همکاری پلیس فتا استان مربوطه، محل سکونت مدیر سایت جعلی مشخص و در یک عملیات حساب شده، دستگیر و پس از اقرار به بزه انتسابی به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ قاسمی تاکید کرد: با اشاره به این که این سایت همسریابی، هیچگونه مجوز قانونی فعالیت نداشته و اینگونه سایت ها با هدف کلاهبرداری ایجاد می شوند و به چندین روش اقدامات مجرمانه خود را برنامه ریزی می نمایند.

وی تصریح کرد: در مواردی فرد کلاهبردار پس از دریافت مبالغی تحت عنوان حق عضویت از ادامه ارتباط  با مالباخته خودداری کرده و یا مثل همین نمونه فعلی با ارسال لینک درگاه اینترنتی جعلی  اقدام به فیشینگ اطلاعات حساب مراجعه کننده به سایت نموده و موجودی حساب وی را به سرقت می برند.

سرهنگ مهدی قاسمی تاکید کرد: اجاره حساب و کارت های بانکی توسط افراد کلاهبردار به منظور پوشش فعالیت های مجرمانه صورت می پذیرد و مسئولیت و عواقب قانونی تمامی تراکنش ها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت بانکی هر فردی انجام می شود برعهده دارنده و صاحب آن حساب بوده و ادعای وی مبنی بر اجاره دادن آن در هیچ مرجع قضایی و پلیسی، پذیرفتنی نمی باشد. منبع: فارس برچسب ها: کلاهبرداری ، همسریابی ، بوشهر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کلاهبرداری همسریابی بوشهر مدیر سایت پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود، گفت: افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنتی، موبایل و کامپیوترها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکرها و مجرمان سایبری، رمزهای عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است.

وی افزود: رمزهای عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است، اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است، چراکه گاهی این رمزهای عبور مرز بین موفقیت و ناکامی محسوب می‌شود، بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: افراد از رمزهای عبور برای امن‌سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنند تا از داده‌ها و اطلاعات مالی و شخصی خود محافظت کنند، افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند و آن را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: افراد در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 750807

دیگر خبرها

  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • عضو سابق هیات مدیره استقلال افشاگری کرد؛ از حواله خودروها تا مشاوران 400 میلیونی!
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات